Nyheter

Prova på precisionsorientering

  • 26 maj 2012

OK Roslagen arrangerar träning för Upplands OF/precisionsorientering (PreO) onsdagen den 30 maj vid klubbstugan. Fri start mallan kl. 18-19. Ta chansen att prova på denna gren. Träningen är sk. "enskämare" där man endast ska bedöma om kontrollerna är rätt eller fel. Föranmäl gärna till Jens 070-6866550 så vi vet hur många kartor vi ska trycka. Välkomna!

Jens EM-brons firades!

  • 20 maj 2012

I helgens EM-tävlingar i PreO kom Jens Andersson trea i den öppna klassen. Det firades i klubbstugan med specialtårta från Flygfyren och fina blommor från Fröken Knopp. Se bilderna.

Tiomilalag 2012

  • 3 maj 2012

Herrlag, damlag och ungdomslag för tiomila.

Tack till alla funktionärer!

  • 1 maj 2012

Roslagshelg blev som vanligt ett bra arrangemang och precis som vanligt hade vi vädret på vår sida. Vi kan summera två underbara vårdagar med sol, vitsippsbackar och glada orienterare. För att göra Roslagshelg till ett topparrangemang krävs - förutom sol -positiva, drivande och engagerade funtionärer. Tack alla ni som med ideella krafter, stort engagemang och positiv attityd ställde upp både före under och efter tävlingarna! Tack också till alla glada tävlande och medföljande som besökte våra tävlingar i det vackra Lännbyberg. Vi önskar alla välkomna nästa år igen! Tävlingsledare Lina Andersson