Klubben allmänt

Välkommen till OK Roslagen

Här följer lite information om OK Roslagen

Alla ungdomar tränar tillsammans, men i olika grupper. Det finns även en vuxengrupp. Nybörjarkursen avslutas med en av vårens höjdpunkter, OK Roslagens egen tävlingshelg. 

Efter det fortsätter vi med ”Till skogs med Roslagens Sparbank”. Det är en tävlingsserie som är bara för barn och ungdomar. Perfekt för den som vill springa tillsammans någon, men även för de som vill springa själva. 

Vårsäsongen avslutas i juni. Då blir det priser, diplomutdelning och annat skoj.

Klubben betalar anmälningsavgift till nästan alla tävlingar för medlemmar. Det är också fritt att delta i klubbens träningar.

De flesta träningar och aktiviteter utgår från vår egen fina klubbstuga vid Vigelsjö camping. Där finns det omklädningsrum, bra duschar och bastu. Självklart hjälps vi alla åt att hålla snyggt och prydligt i klubbstugan och följer de enkla regler som gäller bland annat inte gå in med skor.

Efter träningen brukar vi samlas till lite fika och eftersnack. Många har med sig ombyte och duschar i klubbstugan direkt.

Som medlem i OK Roslagen är det trevligt att klä sig i klubbens färger, framför allt vid tävlingar. Vi har tuffa tävlingskläder i många olika storlekar. Vi har även en träningsoverall i klubbens färger. Det är en fin overall, som passar till löpträning, skidåkning mm. 

På OK Roslagens hemsida kan du hitta information om klubbens aktiviteter samt mycket mer. Anmälan till tävlingar kan du enkelt göra själv via hemsidan. Du kan även kolla dina starttider, resultat och när din nästa träning är. 

Välkommen önskar alla vi i klubben!