Nordic Wellness

  • 10 maj 2019

Jag, Becka har varit i kontakt med Nordic Wellness. Vi planerar att ha en uppstartsträff i Augusti och efter det kommer vi få erbjudande om starkt rabatterat pris på deras träningskort.

Nordic Wellness är en träningskedja som i Norrtälje har två gym. Ett vid Norrteljeporten och ett nere på stan vid systemet ungefär. De har förutom traditionellt gym även hörna med crossfitinspirerade träningsredskap/pass, cykelpass, styrkepass både med vikter, som cirkelpass eller med kroppen som vikt. De har yogainspirerade pass, pass med rörlighet, pass som vänder sig till äldre, gemensamma "walking-pass". De har nästan alltid lunchpass av något slag.

De ville ha en träff med träning för oss och information om vad de kan erbjuda, och vi enades om att augusti nog var en bra månad för detta. Jag har ännu ej fått veta hur stor rabatt vi kommer få men det kommer gälla alla medlemmar, eventuellt även de som inte bor i Norrtälje (NW finns på fler platser i Sverige).

Har du ett kort där redan och det behöver förnyas innan vi fått erbjudandet kan du prata med mig så förmedlar jag så erbjuds du ett tremånaderskort (gratis) till dess. Vill du prova-på finns prova-på-kort (minns inte om hon sa en vecka eller en månad) för våra klubbmedlemmar.

Jag hoppas att några tycker detta verkar inspirerande!

Vår motprestation jag erbjöd var en hitta-ut-pinne i skyltfönstret och en reklamruta i nästa års Hitta-ut vilket de var mycket nöjda med.

Har du tankar eller åsikter om detta hör av dig till Becka - 076202576