Bidrag för folkhälsoprojektet HittaUt

  • 15 maj 2018

image: Bidrag för folkhälsoprojektet HittaUt

Från Roslagens Sparbanks stiftelser har klubben tilldelats ett bidrag för sitt arbete och en del av de kostnader som det medför för klubben att genomföra HittaUt. Utdelningen skedde 5/5 kl. 12.00 mitt under pågående arrangemang av Roslagshelg.

Vår ordförande Mats Frost åkte till Roslagen sparbanks kontor vid Norrtäljeporten och mottog ett diplom med bidraget 50 000 kr. Klubben har stora utgifter för tryck av 33 000 ex av kartorna för HittaUt, utdelningskostnad samt avgift till Orienteringsförbundet som står för support med hemsidor, markandsföringsmaterial och app för registrering av kontroller så därför är det väl behövligt med detta bidrag. Många dagars arbete går åt för att uppdatera kartan över Norrtälje med närområden och att genomföra marknandsföring av HittaUt och administration av arrangemanget, planera utsättning av kontroller, ta bilder för fotokontroller m.m..

I samband med ungdomsserien Till Skogs med Roslagens sparbank 29/5 kommer ett filmteam att filma vår verksamhet/tävling för att publicera denna film som marknadsföring av Roslagens sparbanks stiftelser samt vår klubb.

Nedan bilder diplom och motivering till bidraget för HittaUt.

Diplom bidrag HittaUt

Motivering bidrag HittaUt

Stort tack till

Roslagens Sparbanks stiftelser