Mästerskap i höst

  • 24 aug 2016

Snart är det september och det innebär mästerskapsmånaden i orienteringssammanhang (bortsett från VM som ju avgörs just nu i Strömstad). DM är först ut och avgörs i distriktet. SM avgörs ända nere i Bekinge.

Årets DM startar 2/9 då Triangeln arrangerar natt-DM. Rånäs fortsätter med lång-DM 4/9. Helgen därefter är det medel och stafett (10-11/9) med Thor och Länna som arrangörer. Vi hoppas på många starter, många medaljer och många lag i stafetten:-)

Helgen efter börjar SM. Ungdomarna har USM som i år arrangeras av OK Tyr. Distanserna är sprint, lång och distriktsstafett. Gemensam resa med distriktet brukar det vara. Seniorer och juniorer springer lång-SM (kval och final) i västra Blekinge.

Nästkommande helg är det medel-SM, kval och final (23-24/9) och stafett (25/9) också i Blekinge, dock mer österut, för seniorer, juniorer och en och annan ungdom eller veteran. Veteranerna har även de SM denna helg och arrangörer är Ronneby (också i Blekinge således). Distanser sprint, medel och lång (23-25/9).

Hur vill DU göra med SM? Vara med på allt? Lite? Inget? Egen resa, eller gemensam? Åka bil eller flyga ner till (det går flyg dagligen till Rommeby och de tar ca en timme). Boende? Hör av dig med dina idéer så kanske vi kan göra lika!

Träna på, och glöm inte att anmäla dig till individuella distanser, och stafetter till UK. Vill man följa med som coach/ledare får man gärna höra av sig också.

Becka (Lillstrumpa13@yahoo.co.uk)