Tack till alla som var på 10mila i markan samt tävlade

  • 11 maj 2015

Stort tack från Anders o Per för allt arbete som utfördes vid markan på 10mila. Det blev rekordförsäljning tack vare er. Kul att vi samtidigt som vi är medarrangörer på 10mila har 1 ungdomslag, 2 damlag och 3 herrlag som alla kommer runt på banorna.

OK Roslagen resultat alla kavlar

Mer resultat finns på Eventor resultat 10mila

Stort tack till Pål och Ove för allt jobb med att få ihop folk till 3 herrlag och tack även till övriga UK.

 

Tackord från Anders o Per för all hjälp i markan

Att ha ett projekt som lever över lång tid kan vara stressande och påfrestande men tack vare den hjälp vi fick i helgen har all möda och besvär varit värt det. Tack vare er så gick det enkelt och smärtfritt bara positiva beröm och ett resultat som låg i topp på markans historia under 10mila. Tack för all hjälp!! 

Bildspel från markaförsäljningen lördag eftermiddag.

Det var totalt cirka 85 st klubbmedlemmar som bidrog med sin hjälp i markan. När 10mila var slut vid 12-tiden på söndagen var det fortfarande kvar 15-20 st. klubbmedlemmar som hjälpte till med att riva tälten för markan, tält öppna banor samt herrarnas duschtält. Fantastisk roligt att se så fort det går när många hjälps åt och det fanns en glädje från alla efteråt att alla var lika tacksam mot varandra att det gick så lätt att riva tälten när vi var många.

De blöta tälten har hängts upp på tork i "vår" tälttork för att vara fräscha att använda till våra kommande arrangemang.

Samtidigt som vi rev tält så arbetade klubbens elektriker, Claes och Håkan på med att riva all kraftförsörjning till arenan som de byggt upp under veckan innan.