Vårens tävlingsresor

  • 1 mar 2015

Nu närmar sig tävlingssäsongen. Och det börjar vara dags att fundera på vad DU vill vara med på.

Förra året åkte många till Kolmården över påsken för att tävla. Vi blir nog ett gäng som även i år åker dit och springer. Det som finns då är tvåmanna nattstafett i Vingåker på skärtorsdagen (2/4), därefter vanliga tävlingar i Kolmården (med E-klasser) över distanserna Medel, Lång, Medel. Och det avslutas med en trevlig stafett i Kolmården på annandag påsk (måndag 6/4). Djurparken var tyvärr inte öppen redan i april. Vill du bara vara nere ett par dagar rekommenderar vi senare delen av helgen.

Det blir gamensam påskmiddag och annat trevligt. Kul om vi blir några så vi får ihop lag till stafetten på måndagen. Vill du med - prata med Becka eller Maria så snart som möjligt för att underlätta boendebokning.

 

Detta är trots allt inte den stora klubbresan i vår. Den blir nämligen vid Kristi flygare. Till Silva League-tävlingarna i Dalarna. De inleds med sprint 14/5, därpå följer Medel, Medel, och sist Lång den 17/5 (Norges nationaldag). Vill du med på en resa är det kul om DU väljer denna. Ju fler vi blir desto roligare. Mer info kommer senare.