Turkiet 2015

  • 26 nov 2014

Sugen på en vecka med träning och sol? Vecka 9 (sportlovet) tänker 16-25-gänget åka söderut och det vore roligt om vi blev fler! Anmälan senast 6/12!

Det blev Turkiet! Önskemål fanns för båda alternativ men vi tyckte att det vägde lite tyngre att åka till Turkiet eftersom det är tävlingar där och det är fruktansvärt bekvämt... Sportlovet infaller är 21/2-1/3. Förra året åkte vi redan på fredagen och kom hem på torsdagen. Datum beror lite på flygpriserna och flygtiderna, samt resenärernas eventuella önskemål. Dessa vill vi informeras om snarast annars tas ingen hänsyn till dem utan Maria bokar lämpligt flyg efter eget huvud:-)

 

Turkiet - Side - Alanya

Man bor på hotell där allt ingår (all mat osv). Först i Side för att när tävlingarna börjar (torsdag till söndag) byta till ett annat hotell. Vill man kan man nog få vara på samma hela tiden. Våra turkiska vänner är inte omöjliga. Bil med egen chaufför (knappast engelskspråkig).

Pris 65 euro per dygn. (Halva priset om du är under 12)

Fördelar - maten, chauffören (vi har inget ansvar om fordonen krånglar eller om man kör fel). Nackdel är den långa flygresan. (Nyfiken på mer www.eontours.com )

 

Flygresorna kostar ungefär 2000-2500 beroende på avresa och andra omständigheter.

 

Meddela mig eller Maria om DU vill haka på eller har frågor! Senast 6/12. Detta för att vi skall kunna kunna boka så billigt flyg som möjligt. Det går hoppa på ända tills resan är, men då får man ordna flyg själv samt att det (flyget) blir mycket dyrare.

 

Mail till mig eller Maria:

Lillstrumpa13@yahoo.co.uk eller maria_kvarnlof@telia.com