Ullmax och Newbody

  • 13 okt 2012

Vi säljer nu produkter från både Newbody och Ullmax, för att få in lite pengar till klubben. Tacksamt om så många som möjligt hjälper till, många bäckar små...

Ni kan gå in själva på respektive hemsida (www.newbody.se resp www.ullmax.se) och titta på produkterna och även göra era beställningar där direkt. Hör av er till mig, så skickar jag inloggningsuppgifter och instruktioner till er.

Det finns kataloger och beställningslistor mm i klubbstugan, som är fritt fram och ta med sig hem och visa i er bekantskapskrets. Ni kan sedan välja om ni lägger era ordrar direkt via deras hemsidor eller så går det också bra att lämna listor till mig eller e-posta er beställning till mig om ni tycker det är enklare.


På torsdagar kör vi Ullmax- och Newbodykvällar i klubbstugan, i samband med träningen. Då kan ni passa på att klämma och känna på produkterna. Jag kommer att försöka finnas på plats. 

Bjud gärna med kompisar till dessa kvällar. Vi bjuder på fika. Vill de kan de träna och basta först.

- Sista beställningsdag är 12 november

- Jag kommer att dela ut varorna den 22 november samband med torsdagsträningen.

- Datum för redovisning av pengarna meddelas av mig senare.

Jag är kontaktperson och håller i försäljningen. Du kan alltid höra av dig till mig om du undrar över något. Du når mig på telefon 0706-077778 eller e-post maria.kvarnlof@nepartner.se.

LYCKA TILL!

Hälsningar Maria Kvarnlöf