Tack alla för fina insatser vid Roslagshelg

  • 10 maj 2010

OK Roslagen har alltid tur med vädret. Okej, det var kanske inte soligt, men det värsta spöregnet höll sig åtminstone borta under tävlingstiden. Trots kylan blev åtminstone jag varm av det arbete klubbens medlemmar lade ner. Under en hel vecka myllrade det av grön-röd-svart-vita färger på TC vid Rösa då vinterns och vårens planeringsarbete omsattes i handling.

OK Roslagen hade glädjen att hälsa totalt 883 orienterare välkomna ut i skogarna vid vid Dillingby golf under helgen. Lite statistik; 440 startande på lördagen, 443 på söndagen, 224 bilar på lördagen och 220 på söndagen. Totalt 63 miniknat avverkades, 17 knattar barnpassades på lördagen, men bara fem på söndagen. Jonas fick grilla 100 hamburgare per dag - ungefär 50 färre per dag jämfört med förra året- men busvädret gjorde att det var få som slöade och snaskade på markans godsaker i målområdet efteråt. Tankbilen laddades med 5 m3 varmvatten vardera dagen, på lördagen blev det en m3 över, medan duschandet tydligen var ihärdigare på söndagen för då fick den sista varma droppen bokstavligen kramas ur Räddningsstjänstens inlånade tank.

 

Som ni vet är ju inte Roslagshelg bara en tävling där vi kan bjuda orienterare från andra klubbar på fantastisk Roslagsnatur, utan Roslagshelg är också vår viktigaste intäktskälla. Tävlingen finansierar ungdomsverksamheten, fikat efter träningarna och större delen av klubbstugan. Stort tack till alla från OK Roslagen som med oegenyttigt arbete före, under och efter tävlingen var med och bidrog till att göra arrangemanget möjligt.

 

Tack för fina insatser och så ses vi nästa år.

Magnus J Stark, tävlingschef