Tävlingsresa till Sundsvall 13-15 maj

  • 22 mar 2010

Ungdomar och Övriga. Nu är det dags att anmäla intresse för att följa med till Sundsvall dit vårens tävlingsresa bär av.

Tour De Medelpad 2010

 

Avresa tidigt på torsdags morgon kl. 06.00 för att hinna till första tävlingen som har första start tid kl. 12.00. Därefter har vi tänkt oss två övernattningar torsdag och fredag. Vi deltar på tävlingar torsdag, fredag och lördag. Hemfärden sker alltså på lördag em.

Vi vill gärna att ungdomarna skall kunna åka och om ni föräldrar inte kan följa med har vi möjlighet att erbjuda några platser i våra bilar.

Vad som måste bestämmas ganska fort är emellertid om man vill följa med. En avgift för övernattning och mat på 500 kr per barn kommer att tas.  Pengarna beräknas räcka till frukostar samt matsäck i två dagar och två middagar vilka tillagas på vandrarhemmet.

Matsäck på vägen upp och mat stopp på vägen hem bekostar var och en. Anmälan är bindande pga kostnaden för vandrarhemmet är det.

 

Anmälan via mail mats.frost@samariten.se eller 070-4749684 så tidigt som möjligt. Avgiften erlagd senast 2010-04-13 till Mats Frost