Hoppa till sidans innehåll

Summering av 10-mila träningen 8/3

06 MAR 2014 21:30
8 st. deltagare på dagens träning inklusive Gustav och Aron. Strålande väder med solsken och temp på cirka 8 grader.
  • Skapad: 06 MAR 2014 21:30

På dagens träning var det Robert, Pål, Tommy, Anders, Pontus, Peter samt Gustav och Aron. Pontus valde att springa på mjukare mark än den planerade långdistansen på asfalt samt banvallen. Men Pontus var i tid ute ungefär lika länge som asfaltslöparna dvs. 1.45.

Med SL buss avgick färden till Västra Vik bortanför Lohärad kyrka. Tommy inkl springvagn med Gusraf och Aron hoppade av vid Lohärads kyrka.

Anders drog som vanligt iväg starkt tillsammans med Robert. Första vätskan var vid Syninge och det var ett smart drag av Peter att lägga ut vätska utan att berätta var den fanns för då kunde Pål och Peter komma ifatt de andra. Några kilometer innan vätskan fick Robert syn på Tommy och la in en högre växel där det på håll var en fröjd att se att så lätt det är att öka tempot bara man har lite spring i kroppen.

Vi nästa vätska som var vid Malsta bilskrot fanns det dagen till ära ett spurtpris. För sällskaps skull så sprang Robert med klungan men efter ett tag så började han att förhöra sig om hur lång det var kvar till spurtpriset eftersom Aron o Gustav hade dragit ifrån med springvagnen. Förmodligen beroende på medvinden. Anders sumpade sina chanser på att tampas om spurtpriset eftersom han sprang och kollade status på fairway vid Sundsta golfbana. Oddsen på att Robert skulle vinna spurtpriset var lågt och han infriade de låga oddsen.

Spurtpriset var energidryck vilket egentligen borde ha varit bättre om de sista hade fått detta. Energidryck delades broderligt och späddes ut med vatten. Därefter åter till klubbstugan över Degarö.

Smakade bra med ärtsopp och ostmacka efter träningen.

Anders summering av den härliga träningen var 2 svanar, hörde 1 lärka och plockade tussilago samt att han kände att nu é jag på G.......

Nästa lördag är det spontanträning i klubbstugan och 29/3 kommer Pål att arrangera 10-milaträning på hemmaplan i Bergshamra. Det pratades om tempererad badtunna men är det inte så att allt över absoluta nollpunkten (minus 273 grader) är tempererat......

Tack för bra genomkörare! // Peter

Lösträcka se nedan.

Löpträning lördag 8 mars

Skribent: Peter Lindberg

Roslagens Sparbank

Norrtälje Energi

Norrtälje Kommun

JM 

Postadress:
OK Roslagen - Orientering
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Besöksadress:
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0704749684, 0707663262
E-post: This is a mailto link

Se all info