Hoppa till sidans innehåll

Läger 15-18 Augusti

19 JUN 2019 11:23
I augusti innan skolorna börjar kommer jag (Becka) ordna ett läger i de vackra östgötska skogarna. Lägret passar för alla som vill springa orientering, ha roligt, bada och träffa andra likasinnade.
  • Skapad: 19 JUN 2019 11:23

Tanken är att vi bor i OK Ekens vackert belägna klubbstuga. Den ligger vid en badsjö och det finns dusch, sängar och någorlunda utrustat kök, grillplats och utrymme för om någon vill tälta. Jag har sedan några år tillbaka ordnat ungdomsläger där för mina barn och Ekens ungdomar. Några av dem var med och sprang 25-manna med oss i lag 2 förra året. Tänker att det är roligt om vi blir flera och bjuder därför in ALLA. Tyvärr har L-100 flyttat sina tävlingar så de ligger samma helg.

 

Vi startar med träning på torsdag kväll på en karta i närheten av Åtvidaberg. (Det mesta av skogen runt klubbstugan som ägs av Baroniet Adelswärd är tyvärr hygge numer)

Fredagen blir det troligen så att vi åker till grannklubbens karta och tränar två pass där för att samtidigt kunna göra besök i de av både vuxna och barn uppskattade Trollegator som är ett häftigt grottsystem där den längsta grottan är över 100 meter man kan går runt i. Vacker natur runt dessutom. 

Lördagen blir ett rejält träningspass på förmiddagen (ej bestämt var ännu) och en mer lekfull stafett på eftermiddagen vid klubbstugan. Om intresse finns kan man åka en kort bit utanför Åtvid och titta på gruvor. Åtvid var på den tiden det begav sig landets näst största producent av koppar - Falun var större. Eller om man vill titta på Adelsnäs, Sveriges enda (f.d.)baroni, med sin vackert belägna park, kanontornet som skjuter ett skott dagligen klockan 13 när solen står som högst och antänder kanonen eller det vackra Villan med sin speciella arkitektur. Eller det förfallna gamla Stallet med sin nedlagda simhall...

Söndagen åker vi och springer Tjällmo Godegårds tävling innan vi far hemåt. En långdistanstävling ui skogarna utanför Borensberg.

Planera in detta och anmäl till mig senast 10/8 om du vill vara med (men gärna redan nu så har jag lite koll på hur många vi kan tänkas bli). Kostnad borde inte bli så mycket. Har ej räknat på det, men det är karta, hyra av stugan, mat och resa.

/Becka 076 2028576 This is a mailto link

Skribent: Rebecka Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Roslagens Sparbank

Norrtälje Energi

Norrtälje Kommun

JM 

Postadress:
OK Roslagen - Orientering
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Besöksadress:
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0704749684, 0707663262
E-post: This is a mailto link

Se all info