Hoppa till sidans innehåll

Äntligen börjar vinterträningen!

13 NOV 2018 08:53
Nu är den här - den mörka årstiden, och med den vinterträningen. i springer som vanligt intervaller och långpass och tränar styrka. Vill du veta när, var och hur? Läs vidare.
  • Skapad: 13 NOV 2018 08:53

I år blir upplägget detta: Tisdagar i skog med lampa, alternativt på spåret eller i stan för de som vill. Start klockan 18.00 i klubbstugan. Man får gärna lägga en bana eller ha förslag på vad vi kan springa, det måste inte vara jag som gör sådant...Viktigt att komma iväg snabbt om man vill hinna vara ute en stund innan strykan börjar 19.15. Vill man bara springa en kort sväng och sedan haka på styrkan kan man givetis komma senare.

 

Torsdagar springer vi intervaller. Liksom förra året enligt rullande schema med långa intervaller, backe och korta intervaller innan vi börjar om med långa intervaller igen. Vi utgår från simhallen 18.00. Bad efteråt. Även här är det viktigt att komma iväg snabbt om man vill hinna bada eftersom simhallen stänger 20.00. Man måste inte springa intervaller. De som ej vill springa intervaller springer en mycket kort runda, leker eller hoppar och skuttar i trapporna en stund med barnen, eller går en promenad innan de går in och badar lite längre än oss andra. Vill man bara bada går det givetvis också bra.

 

Helgens långpass har senaste åren inte varit de mest besökta träningarna. I år blir därför planen att om Du vet med dig att Du vill springa långpass (eller ha cykelorientering, skidorientering etc) men bara kan tex söndag eftermiddag, säg till senast helgen innan då att Du är ansvarig och så kommer de somvill vara med dit Du bestämmer. Dvs öppet för alla att bestämma och göra så att det passar en själv.

 

Jag hoppas att vi ses framöver på träningarna!

Skribent: Rebecka Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Roslagens Sparbank

Norrtälje Energi

Norrtälje Kommun

JM 

Postadress:
OK Roslagen - Orientering
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Besöksadress:
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0704749684, 0707663262
E-post: This is a mailto link

Se all info