Hoppa till sidans innehåll

Träningar och tävlingar i vår

29 MAR 2019 12:00
Dags att om du inte redan gjort det titta igenom tävlingsprogrammet och anmäla dig till allt du vill springa!
Läs vidare om träningar och annat i vår här nedan.
  • Skapad: 29 MAR 2019 12:00

Nu när mars lider mot sitt slut kommer lie information om vårens träningar.

Ungdoms/nybörjarträningar kommer i år vara förlagda till tisdagar och utgår från klubbstugan. Samtidigt kommer vi ha gemensamma träningar med Rånäs som vi haft under flera år. Dessa startar första tisdagen i april, den första är vi som ordnar. Info om var uppdateras kontinuerligt, tid mellan 18-20 om inget annat anges. Det skall finnas banor från gul svårighet och uppåt på dessa.

På torsdagar kommer vi utgå från klubbstugan klockan 18. Det blir vanliga intervaller blandat med stjärnorientering och intervall-OL. Det vill säga fartpass. De komme kunna anpasss till gul nivå och uppåt. Vi komer försöka hålla i vinterns styrka inomhus efter dessa pass.

Helgerna viger vi åt tävlingar på olika håll och kanter. Hör gärna med varanda för att samåka och för att få fler till lite roliga tävlingar utanför distriktet. Kom ihåg att anmäla till stafetter, gärna även om du inte skall springa. Skriv då som kommentar att "kan ej" så vet UK det och behöver inte tjata! Stafetter är Rånäs 7/4. 10-mila (27-28/4, lag rdan anmält men plats finns för fler) och Jukola/Venla (15-16/6, endast ett damlag anmält men det går ordna fler lag om det visar sig behövas).

30/5-2/6 är det Sprint-SM i Hudiksvall. Individuellt och stafett.

Runt nationaldagen är det Alfta-Ösa. Denna gång över fyra dagar. Det bjuds på Ultralång-SM samt veteran-SM så vi hoppas på någon form av klubbresa dit.

Veteran-VM går i år i Riga i början av juni. Vi är några som skall dit. Kul om vi blir fler!

O-ringen är utanför Kolmården (och inte i som reklamen säger), men det betyder inte att det inte är vacker terräng! Boka in vecka 30.

I höst är det stafetterna DM, SM, 25-manna och Smålandskavlen vi önskar att alla vill springa och anmäler sig till.

Skribent: Rebecka Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Roslagens Sparbank

Norrtälje Energi

Norrtälje Kommun

JM 

Postadress:
OK Roslagen - Orientering
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Besöksadress:
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0704749684, 0707663262
E-post: This is a mailto link

Se all info