Hoppa till sidans innehåll

25-års jubileumsfest

22 NOV 2017 21:12
Välbesökt och mycket trevlig jubileumsfest med 60 klubbmedlemmar när OK Roslagen firade sitt 25-årsjubileum som klubb. Tipsrunda, läcker vällagad mat, god dryck, roliga historiska berättelser, livemusik, dans och härlig gemenskap. Vilken lyckad fest!
  • Uppdaterad: 12 DEC 2017 10:09

18.00 öppnades porten där man möttes av en härligt festpyntad lokal (påminde om klubbstugan). Ett varmt mottagande innanför dörren med bubbel kvällen till ära. Tipsrunda med historisk knytning till legendariska händelser som hänt genom åren. Vem som vann tipsrundan? Alla som skrattade och hade roligt!

Bordsfördelning skedde genom att man fick en sönderklippt kartbit och den rätta hela kartan skulle man sedan leta rätt på. Toastmaster Maria Kvarnlöf hälsade alla välkomna och höll ordning på oss hela kvällen och natten. Grannköket catering stod för maten och det var en rungande applåd när vi tackade Sandra för grillat kött, fiskspett, kryddig korv, diverse goda tillbehör och såser. Grillning skedde i direkt anslutning utanför klubbstugan i 2 st partytält som var väligt lika Olas partytält.

Varje bord fick en laguppgift där man fritt fick välja att "dra en vals" om värsta bommen, mest oväntade prestationen eller jobbigaste misstaget. Många skratt blev det och tack till alla "valsberättare" som bjöd på sig själva.

Ordförande Mats Frost höll tal och räknade upp mängder av alla de ansvarsområden och funktioner som utförs av klubbmedlemmar och som behövs för att en förening skall fungera. Han pratade om tjusningen med orientering och även skidor som individuell sport att man kan tävla mot dem som är jämnbra. Han belyste också tjusningen med stafetter och bl.a. 25-manna där vi får fart på många orienterare i vår klubb. Från Mats stort tack till alla klubbmedlemmar för deras engagemnag i klubben.

Det skålades också för de av våra klubbmedlemmar som tyvärr har lämnat oss och det berättades en del dråpliga historier som de bidragit med.

Vid varje bordsplats fanns utlagt urval av OK Roslagens 25 års urklipp, historier och berättelser som hade sammanställts av Ola. Vilket mastodontarbete. Tack! Länk till stor fil (22Mb) med OKR tidningsurklipp och texter 1992-2017.

Jens och Lina höll tal och berättade att de kommer att byta klubb till Kristinehamns OK eftersom de numera bor där i närheten. De tackade för alla roliga år i OK Roslagen och för all hjälp som de har fått i samband med arrangemang och hoppades att våra vägar korsades på tävlingar.

Efter maten var det livemusik framförd av Martin o Hugo Smedmark och 2 kompisar. Det var bra musik och det mäktes på det vajande dansgolvet.

Bildspel som visades på OH-kanon med ett axplock från tävlingar, träningar, resor och arrangemnag, Stor fil på 33Mb och 260 bilder.

Tobbes efterlängtade dansbingo behövdes inte under kvällen eftersom det var bra fart på dansgolvet ändå. Och jag som hade tränat för denna! Men nästa år då skall jag vinna dansbingon.

STORT tack till styrelsen för ett fantastiskt arrangerat jubileumsfirande. Det finns fester man inte kommer ihåg men detta kommer vi att prata om i 25 år till vi firar 50 år.

Skribent: Peter Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Roslagens Sparbank

Norrtälje Energi

Norrtälje Kommun

JM 

Postadress:
OK Roslagen - Orientering
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Besöksadress:
Lommarvägen 44
76152 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0704749684, 0707663262
E-post: This is a mailto link

Se all info